A CharmClub fémjelzett ezüst karkötőket és charmokat kínál, melyek minden -nagy- magyarországi forgalmazó ékszereivel kompatibilisek!

CharmClub

Az ékszerek stílusa széles skálán mozog a luxus elegáns megjelenéstől a sportoson keresztül a trendi cukiságokig. Ötvöződnek bennük a modern technika nyújtotta lehetőségek a részletgazdaggá tevő kézműves megmunkálással.

A CharmClub olyan ezüst karkötőket, karpereceket és charmokat kínál, melyek minden – nagy – magyarországi forgalmazó ékszereivel kompatibilisek!

Minden alkalomra kínálunk charmokat: Ünnepekre, évfordulókra, eljegyzésre, házasságkötésre, babavárára, szülinapra, névnapra, ballagásra, anyák vagy apák napjára. Sokféle charmunk van az állatkák kedvelőinek, a zeneszeretőknek, a vallásosoknak, azoknak akik a természetet a virágokat szeretik. De találsz köztük olyanokat, amik évszakokhoz fűződnek, szerencsét hoznak, vagy elűzik a rossz álmokat. Minden témát fel sem tudunk sorolni, inkább nézd meg a kínálatot és gyűjtsd a charmokat karkötődön nyakláncodon és hamarosan már bokaláncon is!

Nálunk biztosan megtalálod az egyéniségedhez leginkább illőt! Kedvenceidet kívánságlistára teheted, így megkönnyíted rokonaid barátaid számára, hogy mit ajándékozzanak Neked, hiszen rá tudnak keresni a kedvenceidre és pár kattintást követően érkezik is az ajánék!

Ma már a charmgyűjtés nem csak a hölgyek kiváltsága. Egyre nagyobb számban vannak férfi vásárlóink, akik már nem csak szivük választottját, vagy a hölgy rokonságot ajándékozzák ékszereinkkel, hanem maguk számára is vásárolnak charmgyűjtő nyakláncot, karkötőt. Ezeknek az igényeknek megfelelően már fiús charmokat is találhattok új kínálatunkban!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Telefonszám: +36 70 77 22 500
info@charmclub.hu

1124, Budapest Meredek utca 15.
Hétfő – Péntek – 9:30 – 16:30

CharmClub csapat

 • Csabi

  Faltányi Csaba

  CEO

 • Adam

  Nyemcsok Ádám

  CSO

 • Balazs

  Faltányi Balázs

  Webshop Expert

 • Kriszta

  Markója Krisztina

  CEO

Frissítés...
 • Nincsenek termékek a kosárban.