A CharmClub fémjelzett ezüst karkötőket és charmokat kínál, melyek minden -nagy- magyarországi forgalmazó ékszereivel kompatibilisek!

Termékek

Ezek a charmok és karkötők eredetiek?

Charmjaink és karkötőink saját márkás, eredeti ezüst ékszerek melyek minden nagy magyarországi forgalmazó ékszereivel kompatibilisek!

Minden termék ezüst?

Minden karkötőnk és charmunk a NEHITI által bevizsgált és fémjelzett 925-ös ezüst. Charmjaink között találsz még zománccal, muránói üveggel és kristállyal díszítetteket is!

Milyen méretet rendeljek?

A karkötőkből tudsz méretet rendelni, mindegyik mellett megtalálod a méretjelölést! A charmok szabadon variálhatóak bármely egyéb márka karkötőivel is, ezeknek szabvány a méretük!
Azt javasoljuk, hogy karkötőből egy mérettel nagyobbat rendelj, hogy a ráfűzött charmoktól ne legyen túl szűk!

Fizetés és szállítás

Mennyi a szállítási idő és mennyibe kerül?

A szállítás futárszolgálattal, azonnali szállítással (Budapesten belül) vagy ingyenes személyes átvétellel lehetséges. A futárszolgálat díja 20.000 forint fölötti rendelés során ingyenes, az alatt pedig 1400 forint. Az azonnali szállítás díja 3000 forint. A személyes átvétel ingyenes.

Van lehetőség személyes vásárlásra?

Megrendelés után van lehetőség személyes átvételre. Ezt a lehetőséget választva nincs vásárlási kötelezettség, és személyesen is el lehet állni a vásárlástól. Az átvételi ponton van lehetőség kártyás fizetésre is!

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.